Me ~ About us

Kennel Fiabella’s on pieni kotikennel Orimattilassa, jossa koirat asuvat ihmisten kanssa eläen normaalia arkea rakastettuina perheenjäseninä. Perheeseen kuuluu minä Cristiina, sekä mieheni, kaksi lastamme ja sopivan sekalainen nippu rakkaita koiria.

2006 vuonna olen suorittanut kasvattajan peruskurssin ja kennelnimeni Fiabella’s olen saanut vuonna 2007. Ensimmäinen pentueeni on syntynyt vuonna 2007, kiinanharjakoira Pirrelle (Tulimyrskyn Eka Kerta). Olen kasvattanut harjakoiria vuoteen 2016 asti. Nykyisin meillä olevat harjakoirat ovat täysin kotikoirien virkaa toimittavia ”eläkeläisiä”. Ja olen touhunnut enemmän perunkarvattomienkoirien parissa. Ensimmäinen perunkarvatonkoira pentueeni on suunnitteilla vuoden 2020 kesälle, Tiuhtille. Siitä lisää pentuja- osiosta.

Tavoitteenani kasvattajana on kasvattaa rodunomaisia perunkarvattomia, jotka ovat luonteeltaan ja terveydeltään iloksi omistajillensa. Toivottavasti pystymme säilyttämään tämän rodun mahdollisimman terveenä ja karvattomat yksilöt aidosti karvattomana.

Pentumme kasvavat osallisena normaaliin koti-elämään, joten ne tottuvat heti alusta alkaen muihin koiriin ja ihmisiin, sekä arkipäivän normaaleihin ääniin ja tapahtumiin. Toivomme, että pentumme pääsevät aktiiviseen, rakastavaan kotiin, jossa ne ovat rakastettuja perheenjäseniä. Pentumme ovat rekisteröityjä, madotettuja, tunnistusmerkittyjä (mikrosiru) ja eläinlääkärin tarkastamia, kun ne muuttavat uusin koteihinsa. Annamme pentujen uusille omistajille myös monipuolisen pentupaketin.

Nykyään perunkarvattomia tapaa jonkinverran myös koiranäyttelyissä, mutta meille olette aina lämpimästi tervetulleita katsomaan koiriamme kotiympäristössä. 🙂

~ Cristiina